Prihlásenie:
Prihlasovacie meno/e-mail:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

Brewmasters LagerYeast 10g

  • brewmasters lageryeast

Brewmasters LagerYeast 10g

  • Balenie 10g
  • Schopnosť kvasenia (atenuácia) (9 - 17 ° C): nízka (73 - 75%)
  • Schopnosť kvasenia (atenuácia) (18 - 22 ° C): vysoký (81 - 82%)
  • Sedimentácia (flokulácia) veľmi vysoká
  • Rozpätie kvasných teplôt 9 - 22 ° C°C
  • Tolerancia alkoholu do 9% ABV
  • Produkcia diacetylu nízka
  • Kinetika kvasenia rýchla (3 - 4 dni)
  • Esterový profil neutrálny
ks |0
BAL ks | 3
NEDOSTUPNÝ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Lažiacke kvasnice podobné kmeňu W34/70. Vyznačujú sa rýchlou fermentáciou, vysokou flokulačnou schopnosťou a sedimentáciou. Tieto kvasnice majú schonosť silne odbúravať diacetyl.
S týmito kvasnicami BrewMasters je možné vytvoriť dva rôzne druhy ležiakov.
Pri fermentačnej teplote 9 - 17 ° C je stupeň fermentácie okolo 73 - 75%, čo dáva viac plnosti tela.
Keď je teplota fermentácie medzi 18 - 22 ° C, potom kvasinky BrewMasters Lager dosiahnu stupeň fermentácie 81 - 82%, bez vysokého esterového profilu.

Chuť a aróma

Neutrálna.

DÁVKOVANIE

Dávkovanie 20g (2 bal) na 20-30 l mladiny.

použitie

Ležiaky a všetky spodne kvasené pivá

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky.
V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu. .

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY