Prihlásenie:
Prihlasovacie meno/e-mail:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

Brewmasters USAle 10g

  • brewmasters usale

Brewmasters USAle 10g

  • Balenie 10g
  • Schopnosť kvasenia (atenuácia) 85-90 %
  • Sedimentácia (flokulácia) vysoká
  • Rozpätie kvasných teplôt 16 - 26 °C
  • Tolerancia alkoholu 11% ABV
  • Produkcia diacetylu nízka
  • Kinetika kvasenia veľmi rýchla (3 dni)
  • Esterový profil neutrálny
ks |0
BAL ks | 2.7
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Nový kmeň kvysinek pre vrchné kvasenie piva s vysokou toleranciou k alkoholu, veľmi podobný US-05.
Odporúčaná teplota kvasenia je 16 - 26 ° C.

Chuť a aróma

Neutrálna.

DÁVKOVANIE

Dávkovanie 50-100 g na 100 l mladiny.

použitie

Ale, IPA, Brut-IPA, Dipa, Stout a Porter

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky.
V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu. .

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY