ZMENA ADRESY SKLADU PRE OSOBNÉ VYZDVIHNUTIE: ul. Jána Jančeka 333/25, Ružomberok, vstup z ulice Kuzmányho
Objednávky spracuvávame len v pracovné dni. Objednávky prijaté do 15:00 pripravujeme v poobedných hodinách daného pracovného dňa. Objednávky prijaté po 15:00 pripravujeme nasledovný pracovný deň v poobedných hodinách.
Takmer 100% objednávok vybavujeme behom 24 hodín. Následne už záleží na zvolenom type prepravy - GLS doručuje väčšinou na druhý deň, Packeta 2-3 dni, osobný odber je na dohode oboch strán.
Skúste najskôr vybrať vhodnú alternatívu podľa substitučných tabuliek (ak sa jedna o slad, či chmeľ). Ak sa jedná o tovar, ku ktorému nemáme uvedené substitučné tabuľky, alebo neviete nájsť vhodnú alternatívu zavolajte/napíšte nám a zistime, čo sa dá robiť.
Ak ste členom Brew-hubu alebo českého Cech domácích pivovarníků, z.s., máte u nás na eshope zľavu 5%. Vyplňte si preto prosím váš clenský kód do vášho profilu a my vám pridelíme status člena. Následne budete vidieť v eshope všetky ceny so zľavou.
Nakoľko nám to aktuálne časovo nevychádza, museli sme osobný odber obmedziť len na sklady v Stupave, ostatné závozy riešime kuriérom. Ďakujeme za pochopenie.
Pomáhame v rámci komunity posunúť a nájsť nových majiteľov zariadeniam, ktoré už pôvodní nevyužívajú. Ak máte niečo, čo chcete predať, pošlite nám emailom fotky, popis, cenu a kontakty na vás a my to zverejníme u nás na webe a zároveň na sociálnych sieťach. Ak ste potenciálny záujemca na kúpu, dajte nám vedieť, ktorý inzerát chcete riešiť, a my vás spojíme s predávajúcim.
Kto nás poznáte, viete, že sa Vás vždy pýtame, či sú slady na jeden recept a teda či môžeme slady zabaliť spolu. Šetríme tým nielen obaly a odpad, ale aj náš čas.
V suchom sklade s temperovanou teplotou cca 20C, na paletách vo vreciach od výrobcu. Otvorené vrecia presypeme do potravinárskych nádob na to určených a tým sladu zabezpečujeme maximálnu trvácnosť.
Nemleté najlepšie v suchu buď v originál vreci, alebo presypané do potravinárskej nádoby. Chrániť pred vlhkom, hmyzom a hlodavcami. Slady mleté v uzavretom obale, alebo potravinárskej nadobe, chránené pred vlhkosťou a spotrebovať čo najskôr.
Áno, je to jeden z prvých zásadných krokov pri varení piva, od ktorého sa odvíja priebeh rmutovania, scedzovania a vysladzovania a tak ma vplyv aj na kvalitu a kvantitu piva. Obzvlášť chúlostivé na šrotovanie sú systémy AIO. V sekcii videá je jedno video zamerané na šrotovanie.
Presne na mieru každému zvlášť - vždy sa pýtame, akú varňu používate - či AIO alebo bežný hrniec a ručné, či mechanické miešanie. Na základe toho našrotujeme slad najlepšie, ako vieme.
Určite áno. Jednotlivé teploty a im prislúchajúce pauzy sú zásadné pre celkový výsledok a charakter nášho piva. Taktiež je dôležité mať informácie pre vhodné teploty rmutovania v závislosti od poveternostných podmienok jednotlivých ročníkov zberu. Tieto údaje nájdete u nás na webe v prezentácii.
Ak máte v blízkosti chovateľov hospodárskych zvierat, môžete mláto ponúknuť im na skŕmenie. Ak nie čiastočne môžete mláto využiť pri pečení napríklad chleba, alebo iných sladkých či slanych pečív/sušienok.
Každý recept je síce špecifický (napríklad NEIPA), ale vo všeobecnosti platí, že chmeľ na dryhop sa dáva po burlivom kvaseni, čiže cca na tretí až piaty deň (niekedy aj neskôr, v závislosti od druhu kvasiniek). Chmeľ ponechať v kontakte s mladým pivom cca 3-4dni.
Táto internetová stránka používa cookies . V prípade, že akceptujete všetky súbory cookies, kliknite na „Všetko prijať“, a tak sa dostanete priamo na našu webovú stránku. Ak chcete svoje súbory cookies spravovať sami, kliknite na „Nastavenia cookies“.
Tu si môžete pozrieť, príp. zmeniť nastavenia súborov cookies, ktoré sa používajú na tejto doméne.
Nevyhnutné
Nevyhnutné súbory cookies sú potrebné pre základné funkcie internetovej stránky. Tieto súbory cookies môžete zablokovať alebo vymazať v nastaveniach prehliadača, avšak vystavujete sa tým riziku, že niektoré časti internetovej stránky nebudú fungovať správne.
Informácie obsiahnuté v súboroch cookies neslúžia na osobnú identifikáciu. Tieto súbory cookies nebudú použité na iné, ako tu uvedené účely.
PHPSESSID: Technicky nevyhnutné cookie z webového serveru. Expirácia:Session. Typ:Custom
cookie-dialog: Riadenie súhlasu so súbormi cookie. Expirácia: 1 rok. Typ: Custom.
cookie-tech: Používa sa na overenie, či používateľ dovoľuje technicky nevyhnutné cookies. Expirácia: 1 rok. Typ: Custom
cookie-analytics: Používa sa na overenie, či používateľ dovoľuje analytické súbory cookie. Expirácia: 1 rok. Typ: Custom.
cookie-social: Používa sa na overenie, či používateľ dovoľuje cookies sociálnych sietí. Expirácia: 1 rok. Typ: Custom.
Analytické
S cieľom neustáleho vylepšovania našej internetovej stránky a našich služieb používame analytické súbory cookies. Nasledujúce analytické súbory cookies použijeme iba v prípade, ak s nimi budete súhlasiť:
_ga: Používané službou Google Analytics na určenie používateľov. Expirácia: 2 roky. Typ: Google Analytics.
_gid: Používané službou Google Analytics na určenie používateľov. Expirácia: 24 hodín. Typ: Google Analytics.
_gat: Používané službou Google Analytics na redukovanie žiadostí. Expirácia: 1 minúta. Typ: Google Analytics.
collect: Tento súbor cookie sa používa na odosielanie údajov o zariadení a správaní návštevníka do služby Google Analytics. Zaznamenáva návštevníka naprieč zariadeniami a marketingovými kanálmi. Expirácia: Session. Typ: Google Analytics.
r/collect:Tento súbor cookie sa používa na odosielanie údajov o zariadení a správaní návštevníka do služby Google Analytics. Zaznamenáva návštevníka naprieč zariadeniami a marketingovými kanálmi. Expirácia: Session. Typ: doubleclick.net
ci.analytics: Tento súbor cookie sa používa na odosielanie údajov o zariadení a správaní návštevníka do služby Google Analytics. Expirácia: 1 rok. . Typ: Custom.