Prihlásenie:
Prihlasovacie meno/e-mail:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

Brewartech Kölsch

  • kolsch

Brewartech Kölsch

  • Kvasenie vrchné
  • Ideálne kvasné teploty 18 - 20 °C
  • Tolerancia alkoholu 9% ABV
  • Dávkovanie 10g/20-25l
ks |0
BAL ks | 2.2
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Kvasnice na vrchné kvasenie pív typu Kölsch a ďalších neutrálnych pív typu Ale.

Chuť a aróma

Neutrálna.

DÁVKOVANIE

10 g na 20 - 25 l

použitie

Pale/Amber/Brown Ale, Porter, Imperial Stout, Session, Triple, Bitter, Kölsch, IPA

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky.
V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu. .

VŠETKY