Prihlásenie:
Prihlasovacie meno/e-mail:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

LALBREW BRY-97™

  • LALBREW BRY-97™
  • LALBREW BRY-97™

LALBREW BRY-97™

  • Dávkovanie 11g/20l mladiny
  • Balenie 11g
  • Teplota kvasenia 15 - 22 °C
  • Tolerancia alkoholu 13% ABV
  • Schopnosť kvasenia (atenuácia) stredná až vysoká
  • Sedimentácia (flokulácia) vysoká
ks |0
BAL ks | 4.5
NEDOSTUPNÝ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

LALBREW BRY-97™ – WEST COAST ALE YEAST - kvasinky z amerického západného pobrežia. Je to neutrálny kmeň s vysokou schopnosťou flokulácie, ktorý sa dá použiť na výrobu širokej škály amerických pivných štýlov, ako napríklad Cream Ale, American Wheat, Scotch Ale, American Pale Ale, American Amber, American Brown, American IPA, American Stout, Russian Imperial Stout, Imperial IPA, Roggen/Rye, Old Ale and American Barleywine.

Chuť a aróma

Neutrálna s jemnými esterovými tónmi.

použitie

Americké pivné štýly. Cream Ale, American Wheat, Scotch Ale, American Pale Ale, American Amber, American Brown, American IPA, American Stout, Russian Imperial Stout,

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky.
V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu.

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY