Prihlásenie:
Prihlasovacie meno/e-mail:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

LALBREW NOTTINGHAM™ - 500g

  • LALBREW NOTTINGHAM™ - 500g
  • LALBREW NOTTINGHAM™ - 500g

LALBREW NOTTINGHAM™ - 500g

  • Dávkovanie 11g/20l mladiny
  • Balenie 500g
  • Teplota kvasenia 10 - 22 °C
  • Tolerancia alkoholu 14% ABV
  • Schopnosť kvasenia (atenuácia) vysoká
  • Sedimentácia (flokulácia) vysoká
ks |0
BAL ks | 64.8
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

LALBREW NOTTINGHAM™ – HIGH PERFORMANCE ALE YEAST - kvasinky vhodné pre anglické ale, obľúbené pre ich vysokú výkonnosť a všestrannosť. Sú vhodné pre tradičné pivné štýly ako napríklad: Pale Ale, Amber, Porter, Stout a Barleyvwine. Okrem týchto štýlov je možné tento všestranný kvasinkový kmeň použiť taktiež pri pivách typu: Golden Ale, Kölsch, Ležiacke typy, IPA, Imperial Stout a mnoho ďalších.

Chuť a aróma

Neutrálna až mierne ovocná a esterová chuť a aróma

použitie

Pale Ale, Amber, Porter, Stout a Barleyvwine, Golden Ale, Kölsch, Ležiacke typy, IPA, Imperial Stout

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky.
V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu.

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY