PRI PRVOM PRIHLÁSENÍ DO NOVÉHO E-SHOPU SI PROSÍM RESETUJTE HESLO CEZ "ZABUDLI STE HESLO?"

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

E-shop www.maroma.sk, ktorého prevádzkovateľom je MAROMA s r.o. so sídlom na D.Jurkoviča 2489/28,  955 03 Topoľčany (ďalej "predávajúci"), IČO: 51962772, IČ DPH: SK2120845540, DIČ: 2120845540 - Spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Nitra, vložka č. 46584/N, vyhlasuje, že všetky osobné údaje (ďalej aj „údaje“) sú považované za prísne dôverné a je s nimi nakladané v súlade s platnými zákonnými ustanoveniami v oblasti ochrany osobných údajov.

Bezpečie osobných údajov našich klientov je pre nás prioritou. Osobným údajom a ich ochrane venujeme preto náležitú pozornosť. V týchto Zásadách spracovania osobných údajov („Zásady“) by sme vás chceli informovať o tom, aké osobné údaje o vás zhromažďujeme a akým spôsobom ich ďalej používame.

Všeobecné ustanovenia

Osobné údaje ktoré spracúvame:

Osobné údaje nie sú len meno, priezvisko, dátum narodenia, ale aj akékoľvek informácie a charakteristiky na základe ktorých možno určiť fyzickú osobu. Prevádzkovateľ spracúva vaše osobné údaje len v rozsahu nevyhnutnom na dosiahnutie účelu ich spracúvania, a to nasledovne:

  • emailová adresa,
  • meno a priezvisko,
  • poštová adresa (ulica, orientačné číslo, obec, psč, štát)
  • telefónne číslo
  • platobné údaje a bankové spojenie
  • údaje o prihlásení na zaregistrované konto (iba v prípade ak sa zaregistrujete),
  • údaje o návšteve a prehliadaní webovej lokality,
  • IP adresa,
  • údaje o nákupoch a zľavách: zakúpený tovar, cena zakúpeného tovaru, miesto, dátum a čas nákupu, údaje o poskytnutých zľavách.
  • údaje zo súborov cookies;

Pokiaľ od nás odoberáte marketingové správy, zhromažďujeme:

  • Meno a kontaktné údaje – e-mailová adresa a krstné meno, telefónne číslo.
  • Demografické údaje – krajina
  • Záznamy o správaní na internetových stránkach spravovaných spoločnosťou MAROMA s.r.o.

Kým budú vaše osobné údaje zdieľané?

Vaše osobné údaje spracúvame v maximálnej miere interne. Údaje poskytujeme naším dodávateľom len vtedy, ak je to nevyhnutné k dosiahnutiu účelu spracúvania. Medzi našich dodávateľov patria: poskytovatelia IT služieb, poskytovatelia účtovných služieb a poskytovatelia zasielateľských služieb. Osobné údaje nebudú prenášané do tretích krajín.
– spoločnostiam vydávajúcim kreditné karty, poskytovateľom platobných služieb s cieľom spracovania platieb a bankám na základe vašej objednávky, plnenia kúpnej zmluvy
– prepravcom s cieľom dodania vami objednaných produktov alebo služieb a riešenia reklamácií vrátane odstúpenia od zmluvy
– tretím stranám, napr. právnym alebo finančným zástupcom, súdom za účelom spracovania daňových dokladov, vymáhanie pohľadávok alebo ďalších dôvodov vyplývajúcich z plnenia našich zákonných povinností
– verejným orgánom (napr. polícia)

Ako dlho vaše osobné údaje uchovávame:

Vaše osobné údaje budú spracúvané len po dobu potrebnú na dosiahnutie účelu spracúvania, alebo pokiaľ to predpokladajú zákony alebo predpisy platné pre živnosť, napr. obchodné a daňové archivačné povinnosti alebo pokiaľ je to povolené napr. na účely zaistenia dôkazného materiálu. Po zániku účelu spracúvania (napr. pri ukončení vašej účasti na www.maroma.sk) alebo po uplynutí zákonom predpísanej lehoty sa vaše osobné údaje štandardne zmažú v súlade s právnymi predpismi alebo sa obmedzí ich spracúvanie, napr. zablokovanie vašej e-mailovej adresy na reklamné účely pri odhlásení abonovanej newsletterovej služby, alebo sa obmedzí spracúvanie v rámci zákonných obchodných a daňových archivačných povinností. Spracovanie osobných údajov na splnenie zákonnej povinnosti, napr. splnenie zákonných archivačných lehôt vyplýva z § 13 ods. 1 písm. c) Zákona a zaistenie dôkazného materiálu vyplýva z § 13 ods. 1 písm. f) Zákona.

Zabezpečenie osobných údajov a obdobie uchovávania
Zabezpečenie osobných údajov

  • a) Vaše osobné údaje sa k nám prenášajú v zakódovanej podobe. Používame kódovací systém SSL (secure socket layer). Zabezpečujeme naše webové stránky a ostatné systémy pomocou technických a organizačných opatrení proti strate a zničeniu vašich údajov, proti prístupu neoprávnených osôb k vašim údajom, ich pozmeňovaniu či rozširovaniu.
  • b) U našich spracovateľov vyžadujeme preukázanie súladu ich systémov s nariadením GDPR.

Ste povinný nám osobné údaje poskytnúť?

Poskytnutie osobných údajov je dobrovoľné. V prípade neposkytnutia osobných údajov nemôžete využívať výhody alebo vám nebude možné odoslať objednávku, ktorú obdržíme prostredníctvom e-shopu alebo sociálnych sietí.

Práva subjektov údajov

  • a) Ako zákazník môžete kedykoľvek požadovať bezplatnú informáciu o spracovávaní svojich osobných údajov.
  • b) V prípade, že máte pocit, že spracovanie osobných údajov robíme v rozpore s ochranou vašich osobných údajov a zákonnými podmienkami ochrany osobných údajov, môžete požiadať o vysvetlenie a požadovať, aby sme odstránili takto vzniknutý stav, najmä môžete požadovať urobenie opravy, doplnenie, likvidáciu osobných údajov alebo blokáciu osobných údajov.
  • c) Pre uplatnenie svojich práv kontaktujte poverenca pre ochranu osobných údajov na e-mailovej adrese eshop@maroma.sk. Obrátiť sa môžete aj na Úrad na ochranu osobných údajov.
  • d) Svoj súhlas so spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať. Pokiaľ odvoláte súhlas so spracovaním osobných údajov, budú vaše osobné údaje vymazané alebo anonymizované; to sa však netýka tých osobných údajov, ktoré eshop potrebuje na splnenie zákonných povinností (napr. vybavenie už podanej objednávky) či na ochranu svojich oprávnených záujmov. K likvidácii osobných údajov dôjde takisto v prípade, že osobné údaje nebudú potrebné pre stanovený účel alebo ak bude uloženie vašich údajov neprípustné z iných zákonom stanovených dôvodov.

Webové stránky

Súbory cookies

Naše stránky používajú tzv. cookies, aby naša ponuka bola pre vás relevantná, zaujímavá a používateľsky príjemná. Cookies sú malé textové súbory, ktoré sú uložené vo vašom počítači, smartfóne či inom zariadení a ktoré sa používajú vo vašom prehliadači. Viac informácií o súboroch cookies môžete nájsť tu. Súbory cookies využívame napr. na:

  • správnu funkčnosť košíka tak, aby ste čo najjednoduchšie dokončili svoju objednávku
  • zapamätanie vašich prihlasovacích údajov, takže ich nemusíte opakovane zadávať
  • čo najlepšie prispôsobenie našich stránok vašim požiadavkám vďaka sledovaniu návštevnosti, vášho pohybu po stránkach a využitých funkciách
  • zistenie informácií o prezeraní reklám, aby sme vám nezobrazovali reklamu na tovar, o ktorý nemáte záujem

Niektoré súbory cookie môžu zhromažďovať informácie, ktoré sú následne využité tretími stranami a ktoré napr. priamo podporujú naše reklamné aktivity (tzv. „cookie tretích strán“). Napríklad informácie o kupovaných produktoch na našich stránkach môžu byť zobrazené reklamnou agentúrou v rámci zobrazenia a prispôsobenia internetových reklamných bannerov na vami zobrazovaných webových stránkach. Podľa týchto údajov vás však nemožno identifikovať.

Využitie súborov cookies

Súbory cookie používané na našich stránkach možno rozdeliť na dva základné typy. Krátkodobé, tzv. „session cookie“, sú zmazané ihneď, len čo ukončíte návštevu našich stránok. Dlhodobé, tzv. „persistent cookie“, zostávajú uložené vo vašom zariadení omnoho dlhšie alebo kým ich ručne neodstránite (čas ponechania súborov cookie vo vašom zariadení závisí od nastavenia samotnej cookie a nastavenia vášho prehliadača).

Cookie možno tiež rozdeliť podľa ich funkčnosti na:

  • analytické, ktoré nám pomáhajú zvýšiť používateľské pohodlie nášho webu tým, že pochopíme, ako ho používatelia používajú
  • konverzné, ktoré nám umožňujú analyzovať výkon rôznych predajných kanálov
  • trackingové (sledovacie), ktoré v kombinácii s konverznými pomáhajú analyzovať výkon rôznych predajných kanálov
  • remarketingové, ktoré používame na personalizáciu obsahu reklám a ich správne zacielenie
  • esenciálne, ktoré sú dôležité pre základnú funkčnosť webu

Odmietnutie súborov cookies

Nastavenie použitia súborov cookies je súčasťou vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookies vo východiskovom nastavení automaticky prijíma. Súbory cookies možno pomocou vášho webového prehliadača odmietnuť alebo obmedziť ich na vami vybrané typy.

Internetové prehliadače zvyčajne automaticky prijímajú cookies už v preddefinovanom nastavení. Informácie o jednotlivých internetových prehliadačoch a o spôsobe nastavenia cookies môžete nájsť na nasledujúcich webových stránkach:

Chrome: https://support.google.com
Safari: https://www.apple.com
Firefox: https://support.mozilla.org
Internet Explorer: https://support.microsoft.com

Účinný nástroj na správu súborov cookie je tiež k dispozícii na stránkach http://www.youronlinechoices.com/sk/ alebo na: http://www.allaboutcookies.org/ 

Odkazy

Naše webové stránky môžu obsahovať odkazy na iné webové stránky, ktoré sú praktické a obsahujú informácie. Upozorňujeme, že tieto stránky môžu byť vlastnené a prevádzkované ďalšími spoločnosťami a organizáciami a majú iné zásady zabezpečenia a ochrany osobných údajov. Naša spoločnosť nemá žiadnu kontrolu a nenesie žiadnu zodpovednosť za akékoľvek informácie, materiál, produkty alebo služby nachádzajúce sa na týchto webových stránkach alebo prístupné prostredníctvom nich.

Kontaktujte nás

V prípade akýchkoľvek otázok, komentárov a žiadostí, čo sa týka týchto Zásad, nás neváhajte kontaktovať.

Kontaktné údaje predávajúceho:

MAROMA s. r.o. so sídlom na D.Jurkoviča 2489/28,  955 03 Topoľčany

Zákaznícky servis: +421 917 816 213 alebo eshop@maroma.sk

Účinnosť

Tieto Zásady ochrany osobných údajov platia od 01.10.2021.

OSTATNÉ ČLÁNKY

SPICY SUMMER SAISON (BJCP 25B)

Náš recept - BY PAKT. Máme tu sezónu Saisonov, tak sme sa rozhodli nejaký uvariť aj my. Použili sme kvasinky T-58,…

HAZY IPA by Daniel Kat

Autor: Daniel Kat - DANIEL KAT. Ďakujeme. Cieľom bol jednoduchý recept na Hazy IPA. Dva slady, dve teploty, dva krát…

IRISH EXTRA STOUT (BJCP 15C)

Náš recept - BY PAKT. Keďže Stout ako štýl nebol medzi našimi receptami zastúpený, rozhodli sme sa túto medzeru vyplniť…

(P)APA BY PIVAR

Autor: Peter Trenčiansky - PIVAR. Ďakujeme. Peťov recept (P)IPA je u vás veľmi obľúbený, tak sme tu zadelili ďalší…

KÖLSCH ANYTIME (BJCP 5B)

Náš recept - BY PAKT Toto pivo je naozaj vhodné dať si “kedykoľvek” (aj keď niekedy len v obmedzenom množstve:). Vzhľadom…

XMAS SpeciALE

Náš recept - BY PAKT Zámer bol vytvoriť pivo, ktoré by sa hodilo k Vianociam ako farbou, tak aj chuťou a vôňou - proste…

Milkshake Cherry Sour

Náš recept - BY PAKT Keďže kyseláče boli v našej partii z polovice preferované a z polovice hatené, odkladali sme tento…

Milk white stout

Náš recept - BY PAKT Počuli ste už o pive White Stout? Pili ste to už? Varili? Chutilo? My sme pred časom dostali jeden…

VIENNA LAGER (BJCP 7A)

Náš recept - by PAKT Kto nevyskúšal čistý viedenský slad od Vikingov, nevie, čo je láska. Bohatá sladovosť, dotváraná…

EL DORADO VERDANT IPA

Náš recept - BY PAKT Zaradením novej odrody chmeľu a nových kvasiniek do ponuky sme samozrejme neodolali a museli vyskúšať…

SABRO MILKSHAKE NEIPA

Náš recept - BY PAKT Keďže na tento pivný štýl recept na našom webe chýbal, naskladnením úžasne komplexného chmeľu…

OVSENO-RAŽNÝ LEŽIAK

Náš recept - by PAKT IPA, APA, kyseláče - všetko je super, ale ležiak je ležiak. A keďže sa aj s týmto dá vymýšlať…

COFFEE CHOCO OAT LAGER

Náš recept - by PAKT Prvýkrát sme sa hecli a uvarili tmavý ležiak - prevažne vytvorený viac menej intuitívne, a tiež…

(P)IPA BY PIVAR

Autor: Peter Trenčiansky - PIVAR. Ďakujeme. Máme tu ďalší recept od vás, z čoho sa veľmi tešíme. Krátky popis pivka…

SMASH LEMON SESSION IPA

Náš recept - BY PAKT Máme tu pre vás recept na neskutočne piteľné a jednoduché pivko, vhodné práve na letné dni. Náš…

SMREK-ZÁZVOR ALE

Náš recept - BY PAKT Nevieme, ako varia smrečkové pivo ostatní, ale nás zaujal názov samotného stromu - Smrek červený,…

SMASH MELON SESSION IPA

Náš recept - BY PAKT Na základe všeobecného úspechu nášho receptu SMASH Lemon Session IPA sme sa rozhodli skúsiť inú…

PIŇA BEERADA by PAKT

Náš recept na Piňu Piňa Beerada uvarená na základe opakovaných podnetov nežnejšej polovičky nášhu PAKT-u, ktorá nielen…

PIVNÝ CHLEBÍK Z MLÁTA

Náš recept - BY PAKT Tento recept je náš domáci a môžete v ňom využiť všetko, čo vám po uvarení piva zostane - mláto,…

KÖLSCH BY HUTTAWAR

Autor: Patrik Hutta - Huttawar. Ďakujeme. Ľahko pitelné, osviežujúce svetlé vrchne kvasené pivo. Chuťou je porovnateľné…

SMASH GOLDEN LAGER

Náš recept - BY PAKT Mnohí z vás sa nás pýtate, že či je možné použiť slad Golden Ale v 100% sypaní. Tak sme to napriek…

CHRUMKAVÉ ROŽKY

Náš recept - BY PAKT Tento recept je náš domáci a môžete v ňom využiť kvasnice, čo vám po uvarení piva zostanú - prípadne,…

AMERICAN IPA (BJCP 21A)

Pôvodný recept výrobcu sladu Viking Malt American IPA je svetlé výrazne chmelené pivo s intenzívnou sladovosťou, prekrývanou…

BLACK CITRUS IPA (BJCP 21B)

Pôvodný recept výrobcu sladu Viking Malt. Black Citrus IPA je vyrábaná za použitia značného množstva špeciálnych sladov…

AMERICAN WHEAT (BJCP 1D)

Pôvodný recept výrobcu sladu Viking Malt. American Wheat je jednoduché, ale veľmi príjemné pšeničné pivo. Osviežujúce…

VIKING APA (BJCP 18B)

Pôvodný recept výrobcu sladu Viking Malt. American Pale Ale je ľahšia, menej horká (podľa BJCP 30 - 50 IBU) a menej…

ČERVENÝ LEŽIAK

Pôvodný recept výrobcu sladu Viking Malt. Červený ležiak je zlato-červenej farby, pripravovaný za použitia špeciálnych…

VIKING DARK BOCK (BJCP 6C)

Pôvodný recept výrobcu sladu Viking Malt. Viking Dark Bock je pivo obsahujúce pomerne veľké množstvo našich špeciálnych…

PIVNÉ ŠTÝLY - TMAVÝ LEŽIAK

PÔVOD Predtým ako sa spodne kvasené pivá stali populárne, boli takmer všetky pivá tmavé. Tmavé ležiaky úzko súviseli…

VIKING GRODZISKIE (BJCP 27)

Pôvodný recept výrobcu sladu Viking Malt. Jedinečný, tradičný, poľský pivný štýl, ktorý je v poslednom čase čoraz viac…

ZÁKLADNÝ LEŽIAK

Pôvodný recept výrobcu sladu Viking Malt. Základný ležiak je žlto-zlaté pivo, vyrobené len použitím plzenského sladu.…

PIVNÉ ŠTÝLY - PŠENIČNÉ PIVÁ

PÔVOD Pšenica má dlhú históriu ako surovinu vo varení piva, pretože má podobné klimatické požiadavky ako jačmeň. Zvyčajne…

PIVNÉ ŠTÝLY - MÄRZEN

PÔVOD Názov märzen pochádza z nemčiny a je odvodený od slova märz, teda marec. Pred vynájdením efektívnych chladiacich…

PIVNÉ ŠTÝLY - STOUT A PORTER

PÔVOD Korene Stoutu a Porteru môžeme vystopovať do Londýna, hoci už odvtedy boli viac spájané s Írskom. Porter, ako…

Sledujte FACEBOOK
Disable
Sledujte INSTAGRAM
Disable
HORE