neznama chyba
Prihlásenie:
Prihlasovacie meno:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

Slad karamelový pšeničný

  • Work Image

Slad karamelový pšeničný

  • Vlhkosť % max. 6
  • Výťažnosť % min. 70.0
  • Farba EBC svetlý 50-150
Šrotovanie kg |0.2
MNOŽSTVO kg |1.9
BAL 25kg | 38
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Karamelový pšeničný slad je vyrábaný zo zeleného pšeničného sladu. Vysoký stupeň karamelizácie je pre tento slad charakteristický. Amylolytická aktivita tohto sladu je nulová. Výsledkom Maillardovej reakcie je zvýšenie krémovosti, plnosti tela, farby a pražených pšeničných tónov. Zvyčajne sa používa na zvýšenie penivosti a stability peny.

Chuť a aróma

Má sladkú, sladovú, chlebovú a tmavo toustovú chuť.

použitie

V malých množstvách môže byť použitý vo všetkých pivných štýloch ako napriklad, IPA, PALE ALE, nízkoalkoholické, alebo pšeničné pivo, Bock. Je vhodný na korekciu farby a obohatenie arómy piva.

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY
Tieto internetové stránky používajú súbory cookie. Prehliadaním webu a použitím príslušného nastavenia webového prehliadača vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu