neznama chyba
Prihlásenie:
Prihlasovacie meno:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

Slad enzymatický

  • Slad enzymatický

Slad enzymatický

  • Vlhkosť % max. 7.0
  • Výťažnosť % min. 76.0
  • Farba EBC max. 10
  • Diastická mohutnosť WK min. 620
Šrotovanie kg |0.2
MNOŽSTVO kg |1.8
BAL 25kg | 36
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Enzymatický slad je vyrábaný z dvojradového, alebo šesťradového jarného jačmena. Podmienky máčania a klíčenia sú volené na podporu uvoľnenia a syntézy enzýmov. Program hvozdenia je navrhnutý tak, aby zachoval enzýmovú aktivitu.

použitie

Enzymatický slad sa odporúča použiť, keď sa použije veľké množstvo (enzymaticky slabých) prídavkov. Je taktiež použiteľný pri výrobe kvalitnej obilnej whisky a čistého alkoholu. Na optimalizáciu výťažku etanolu môže byť enzymatický slad dodávaný ako zmes odrôd s rôznymi spektrami enzýmov.

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY
Tieto internetové stránky používajú súbory cookie. Prehliadaním webu a použitím príslušného nastavenia webového prehliadača vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu