Prihlásenie:
Prihlasovacie meno:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

lallemand bry-97

  • lallemand bry-97
  • lallemand bry-97

lallemand bry-97

  • Schopnosť kvasenia (atenuácia) stredná až vysoká
  • Sedimentácia (flokulácia) vysoká
  • Rozpätie kvasných teplôt 15 - 22 °C
  • Tolerancia alkoholu 13% ABV
ks |0
BAL ks | 3.8
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Kvasinky z amerického západného pobrežia. Je to neutrálny kmeň s vysokou schopnosťou flokulácie, ktorý sa dá použiť na výrobu širokej škály amerických pivných štýlov.

Chuť a aróma

Neutrálna s jemnými esterovými tónmi.

použitie

Americké pivné štýly. Cream Ale, American Wheat, Scotch Ale, American Pale Ale, American Amber, American Brown, American IPA, American Stout, Russian Imperial Stout, Imperial IPA, Roggen/Rye, Old Ale and American Barleywine.

REHYDRATÁCIA

Na hladinu prevarenej vody, vychladenej na teplotu 30 - 35°C rovnomerne roztrúsiť dehydrované kvasinky a nechať stáť 15 minút. NEMIEŠAŤ! Následne pomiešať a nechať ešte 5 minút stáť. Potom ochladiť v krokoch v 5 minútových intervaloch o 10°C na teplotu mladiny a takto pripravenými kvasinkami naočkovať mladinu. Nenechávať chladnúť prirodzene, nakoľko by to mohlo trvať dlho, čo by mohlo viesť k strate životaschopnosti a vitality kvasiniek.
Teplotný šok vyšší ako 10 ° C spôsobí mutáciu kvasiniek, čo povedie k dlhodobej alebo neúplnej fermentácii a možnej tvorbe nežiaducich príchutí.

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY
Tieto internetové stránky používajú súbory cookie. Prehliadaním webu a použitím príslušného nastavenia webového prehliadača vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu