neznama chyba
Prihlásenie:
Prihlasovacie meno:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

Safale be-256

  • Safale be-256
  • Safale be-256

Safale be-256

  • Schopnosť kvasenia (atenuácia) 85 %
  • Sedimentácia (flokulácia) vysoká
  • Rozpätie kvasných teplôt 12 - 25 °C
  • Tolerancia alkoholu 9 - 11 % ABV
ks |0
BAL ks | 4.3
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Kvasinky určené na výrobu pív s vysokým obsahom alkoholu, ako napr. abbey. Kvasia veľmi rýchlo a produkujú jemné a vyvážené arómy. Aby sa udržal aromatický profil na konci fermentácie, odporúča sa stočiť hneď po dokončení fermentácie.

Chuť a aróma

Ovocná.

DÁVKOVANIE

11,5 g na 20 - 30 l

použitie

Triple, Double, Pale/Amber/Brown Ale, Porter, Barley wine, Imperial Stout

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, prípadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky.
V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu.

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY
Tieto internetové stránky používajú súbory cookie. Prehliadaním webu a použitím príslušného nastavenia webového prehliadača vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu