neznama chyba
Prihlásenie:
Prihlasovacie meno:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

Slad Viedenský

  • Work Image
  • Work Image

Slad Viedenský

  • Vlhkosť % max. 5.0
  • Výťažnosť % min. 79.0
  • Farba EBC 7-10
  • Protein % max. 11.5
  • Voľný aminodusík mg/l min. 130
  • Drobivosť % min. 80
  • Zcukrenie max 15
Šrotovanie kg |0.2
MNOŽSTVO kg |1.4
BAL 25kg | 28.5
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Viedenský slad je doťahovaný pri mierne vyšších teplotách ako Plzenský. Z tohto dôvodu má mierne nižšiu enzymatickú aktivitu ako Plzenský. Dodáva pivu zlatú farbu a mohutnejšie telo.

Chuť a aróma

Jemná chuť Viedenského sladu zahŕňa výraznú sladovosť, miernu sladkosť a náznaky karamelovej arómy.

použitie

Je vhodný pre relatívne bledé pivá. Typické použitie je na zintenzívnenie farby a arómy svetlých pív. Viedenský slad má taktiež svoj vlastný štýl, Viedenský ležiak, ktorý sa vyznačuje svojou tmavo-zlatou farbou a sladovosťou

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY
Tieto internetové stránky používajú súbory cookie. Prehliadaním webu a použitím príslušného nastavenia webového prehliadača vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu