Prihlásenie:
Prihlasovacie meno/e-mail:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

Safale be-134

  • Safale be-134
  • safale 134

Safale be-134

  • Schopnosť kvasenia (atenuácia) 89-93 %
  • Sedimentácia (flokulácia) pomalá
  • Rozpätie kvasných teplôt 18 - 28 °C
  • Tolerancia alkoholu 9 - 11 % ABV
ks |0
BAL ks | 3.8
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Kmeň kvasiniek na Saison. Tento pivný štýl je charakteristický pre belgický región Valónska a pôvodne sa varil len v letnej sezóne. Na výrobu je jednoduchý a na pitie mimoriadne osviežujúci. Saison je typ vrchne kvaseného, osviežujúceho letného piva typu ale, s ľahkou až strednou plnosťou, vysokým nasýtením oxidom uhličitým a pomerne nízku horkosťou.

Chuť a aróma

Výraznú chuť tomuto pivu dodávajú špeciálne kmene kvasiniek, ktoré podporujú ovocno / korenisté chute. Aróma kvasiniek SafAle BE-134 s vôňou po klinčekov a ovocí, dodá pivu typický saisonovský charakter.

DÁVKOVANIE

11,5 g na 20 - 30 l

použitie

Saison je typ vrchne kvaseného, osviežujúceho letného piva typu ale, s ľahkou až strednou plnosťou, vysokým nasýtením oxidom uhličitým a pomerne nízku horkosťou.

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, prípadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky.
V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu.

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY