POZOR - ZMENA ADRESY SKLADU PRE OSOBNÉ VYZDVIHNUTIE: ul. Jána Jančeka 333/25, Ružomberok, vstup z ulice Kuzmányho

Objednávky spracuvávame len v pracovné dni. Objednávky prijaté do 15:00 pripravujeme v poobedných hodinách daného pracovného dňa. Objednávky prijaté po 15:00 pripravujeme nasledovný pracovný deň v poobedných hodinách.

TIP

SafBrew LA-01

Fermentis
85.00 €  s DPH
CHARAKTERISTIKA Fermentis SafBrew LA-01 je jmeň Saccharomyces cerevisiae var. chevalieri, ktorý bol  Celý popis
POPIS

CHARAKTERISTIKA

Fermentis SafBrew LA-01 je jmeň Saccharomyces cerevisiae var. chevalieri, ktorý bol špecificky vybraný na výrobu nízkoalkoholických a/alebo nealkoholických nápojov (<0,5ABV). Tieto kvasinky neasimilujú maltózu a maltotriózu, ale jednoduché cukry (glukózu, fruktózu a sacharózu) a vyznačujú sa jemným aromatickým profilom. Kvasinky so strednou sedimentáciou: v pive nevytvárajú zhluky, ale práškový zákal.

VYUŽITIE

Ideálne na výrobu nízkoalkoholických a/alebo nealkoholických nápojov (<0,5ABV)

CHUŤ A ARÓMA

Jemná - neutrálna.

DÁVKOVANIE

11,5 g na 20 - 30 l.

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky. V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu.

SPÔSOB SKLADOVANIA

Prechodne (do 3 mesiacov) je možné skladovanie v izbovej teplote. Dlhodobo skladujte pri teplote do 10°C

NA STIAHNUTIE

produktový list

PARAMETRE PRODUKTU
Schopnosť kvasenia (atenuácia) 13-17 %
Sedimentácia (flokulácia) stredná
Rozpätie kvasných teplôt 15 - 25 °C

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

Sledujte FACEBOOK
Disable
Sledujte INSTAGRAM
Disable
HORE