Prihlásenie:
Prihlasovacie meno:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Slad Plzenský ZERO

  • Slad Plzenský ZERO
  • Slad Plzenský ZERO

Slad Plzenský ZERO

  • Vlhkosť % max. 5.0
  • Výťažnosť % min. 80.0
  • Farba EBC 3.0–4.5
  • Protein % max. 11.5
  • Rozpustný dusík mg/100g max. 750
  • Voľný aminodusík mg/l 130–180
  • Betaglukán mg/l max. 200
  • Drobivosť % min. 80
  • Diastatická mohutnosť WK min. 250
Šrotovanie kg |0.2
MNOŽSTVO kg |1.3
BAL 25kg | 27
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Plzenský slad ZERO je vyrobený z dvojradového jarného jačmeňa null-LOX. Zvláštnosťou odrody null-LOX je, že aktivita lipoxygenázy je nulová, čo pozitívne ovplyvňuje stabilitu chuti piva. Podmienky pre máčanie a klíčenie sú zvolené tak k podpore klíčenia, ako aj k homogénnej modifikácii. Konečná teplota pri hvozdení je obvykle 80 až 85°C. Vynikajúci slad pre všetky typy sladových pív a má dostatočnú enzymatickú aktivitu a charakter ako základný slad pre rôzne pivné štýly.

Chuť a aróma

Aróma Plzenského sladu je väčšinou popisovaná ako sladová, mierne orechová a sladká.

použitie

Pre všetky pivné štýly. Svetlý s možnosťou sypania do 100%

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY