PRI PRVOM PRIHLÁSENÍ DO NOVÉHO E-SHOPU SI PROSÍM RESETUJTE HESLO CEZ "ZABUDLI STE HESLO?"
CHARAKTERISTIKA
Zlomky čistej kakaovej hmoty sú vyrábané z výnimočných ekvádorských kakaových bôbov. Vznikajú mletím sušených alebo pražených kakaových bôbov v špeciálnych mlynoch. Kakaová hmota je základnou surovinou pre výrobu čokolády a niekedy býva tiež označovaná ako 100% čokoláda. Dá sa použiť k priamej konzumácii, ale je vhodná predovšetkým na pečenie, či príprave sladkých dezertov, v našom prípade aj na varenie piva.
VYUŽITIE
V pivných štýloch ako stout, porter, barley wine, white stout.. Experimentom a fantázii sa medze nekladú
CHUŤ A ARÓMA
Čokoládová :)
ZLOŽENIE
kakaové bôby BIO zlomky nepražené Produkt neobsahuje žiadne alergény. Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti do 70%.
NUTRIČNÉ HODNOTY
energia 584 kcal
rastlinné tuky 51,6 g
proteíny 12,4 g
sacharidy 6 g
vláknina 23,4 g
vápnik 75,3 mg
železo 3,2 mg
soľ 0,14 g
krajina pôvodu | Ekuádor |