Prihlásenie:
Prihlasovacie meno/e-mail:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

LALBREW KÖLN™ – KÖLSCH STYLE ALE YEAST

  • LALBREW KÖLN™ – KÖLSCH STYLE ALE YEAST
  • LALBREW KÖLN™ – KÖLSCH STYLE ALE YEAST

LALBREW KÖLN™ – KÖLSCH STYLE ALE YEAST

  • Dávkovanie 11g/20l mladiny
  • Balenie 11g
  • Teplota kvasenia 12 - 20 °C
  • Tolerancia alkoholu 9% ABV
  • Schopnosť kvasenia (atenuácia) stredná až vysoká
  • Sedimentácia (flokulácia) stredná až vysoká
ks |0
BAL ks | 4.5
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

LalBrew Köln ™ sú ideálne na varenie tradičných pív v štýle Kölsch a iných neutrálnych pív. Neutrálny charakter tohto kmeňa zdôrazňuje chmeľové arómy a dodáva jemné ovocné estery. Tieto kvasinky odporujú biotransformáciu chmeľu a zvýrazňujú chmeľovú chuť a arómu. Chladnejšia fermentácia bude mať neutrálnejší charakter, zatiaľ čo fermentácia pri vyšších teplotách bude mať viac esterov.

V štandardných podmienkach Lallemandu mladina pri 20°C vykazujú kvasinky LalBrewTM Köln: Fermentáciu je možné dokončiť za 7 dní. Optimálny teplotný rozsah pre kvasinky LalBrewTM Köln je 15 ° C až 22 ° C . Fáza oneskorenia môže byť v porovnaní s inými kvasničnými kmeňmi dlhšia, v rozmedzí od 24 do 36 hodín.

Chuť a aróma

Neutrálna až mierne ovocná a esterová chuť a aróma

použitie

tradičné pivá v štýle Kölsch a iné neutrálne pivá

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky.
V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu.

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY