PRI PRVOM PRIHLÁSENÍ DO NOVÉHO E-SHOPU SI PROSÍM RESETUJTE HESLO CEZ "ZABUDLI STE HESLO?"

LalBrew MUNICH CLASSIC™ 11g

Lallemand
4.80 €  s DPH
CHARAKTERISTIKA LalBrew Munich Classic ™ je kmeň kvasiniek na bavorské pšeničné pivá, ktorý dokáže  Celý popis
POPIS

CHARAKTERISTIKA

LalBrew Munich Classic ™ je kmeň kvasiniek na bavorské pšeničné pivá, ktorý dokáže ľahko vyjadriť korenistý a esterový aromatický profil typický pre nemecké štýly pšeničného piva. Tento kmeň je ľahko použiteľný v širokej škále variácií receptov a kvasných podmienok, čo z neho robí skvelú voľbu pre množstvo tradičných štýlov pšeničného piva. Rýchlosť fermentácie, doba fermentácie a stupeň prekvasenia závisia od hustoty očkovania, manipulácie s kvasnicami, teploty fermentácie a nutričnej kvality mladiny.

VYUŽITIE

Štýly pripravené s LalBrew Munich Classic ™ zahŕňajú okrem iného Weizen / Weissbier, Dunkelweizen a Weizenbock.

CHUŤ A ARÓMA

Vôňa a chuť je vyvážená prominentnými ovocnými estermi a pikantnými fenolovými tónmi banánu a klinčeka.

DÁVKOVANIE

11g / 20l mladiny

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky. V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu.

SPÔSOB SKLADOVANIA

Prechodne (do 3 mesiacov) je možné skladovanie v izbovej teplote. Dlhodobo skladujte pri teplote do 10°C

NA STIAHNUTIE

produktový list

PARAMETRE PRODUKTU
Schopnosť kvasenia (atenuácia) stredná až vysoká
Sedimentácia (flokulácia) nízka
Rozpätie kvasných teplôt 17-22 °C
Tolerancia alkoholu 12% ABV

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

Sledujte FACEBOOK
Disable
Sledujte INSTAGRAM
Disable
HORE