Prihlásenie:
Prihlasovacie meno/e-mail:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

LALBREW MUNICH CLASSIC™

  • LALBREW MUNICH CLASSIC™
  • LALBREW MUNICH CLASSIC™

LALBREW MUNICH CLASSIC™

  • Schopnosť kvasenia (atenuácia) stredná až vysoká
  • Sedimentácia (flokulácia) nízka
  • Rozpätie kvasných teplôt 17-22°C
  • Tolerancia alkoholu 12% alk.
  • Sypanie 50-100g/hL.
ks |0
BAL ks | 4.8
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

LalBrew Munich Classic ™ je kmeň kvasiniek na bavorské pšeničné pivá, ktorý dokáže ľahko vyjadriť korenistý a esterový aromatický profil typický pre nemecké štýly pšeničného piva. Tento kmeň je ľahko použiteľný v širokej škále variácií receptov a kvasných podmienok, čo z neho robí skvelú voľbu pre množstvo tradičných štýlov pšeničného piva.
Rýchlosť fermentácie, doba fermentácie a stupeň prekvasenia závisia od hustoty očkovania, manipulácie s kvasnicami, teploty fermentácie a nutričnej kvality mladiny.

Chuť a aróma

Vôňa a chuť je vyvážená prominentnými ovocnými estermi a pikantnými fenolovými tónmi banánu a klinčeka.

použitie

Štýly pripravené s LalBrew Munich Classic ™ zahŕňajú okrem iného Weizen / Weissbier, Dunkelweizen a Weizenbock.

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky.
V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu.

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY