PRI PRVOM PRIHLÁSENÍ DO NOVÉHO E-SHOPU SI PROSÍM RESETUJTE HESLO CEZ "ZABUDLI STE HESLO?"

SafAle BE-256 11g

Fermentis
4.50 €  s DPH
CHARAKTERISTIKA Kvasinky určené na výrobu pív s vysokým obsahom alkoholu, ako napr. abbey. Kvasia veľmi  Celý popis
POPIS

CHARAKTERISTIKA

Kvasinky určené na výrobu pív s vysokým obsahom alkoholu, ako napr. abbey. Kvasia veľmi rýchlo a produkujú jemné a vyvážené arómy. Aby sa udržal aromatický profil na konci fermentácie, odporúča sa stočiť hneď po dokončení fermentácie.

VYUŽITIE

Triple, Double, Pale/Amber/Brown Ale, Porter, Barley wine, Imperial Stout

CHUŤ A ARÓMA

Ovocná

DÁVKOVANIE

11,5 g na 20 - 30 l.

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky. V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu.

SPÔSOB SKLADOVANIA

Prechodne (do 3 mesiacov) je možné skladovanie v izbovej teplote. Dlhodobo skladujte pri teplote do 10°C

NA STIAHNUTIE

produktový list

PARAMETRE PRODUKTU
Schopnosť kvasenia (atenuácia) 85 %
Sedimentácia (flokulácia) vysoká
Rozpätie kvasných teplôt 12 - 25 °C
Tolerancia alkoholu 9-11% ABV

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

Sledujte FACEBOOK
Disable
Sledujte INSTAGRAM
Disable
HORE