Prihlásenie:
Prihlasovacie meno/e-mail:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

Saflager S-23 500g

  • Saflager S-23 500g
  • fermentis saflager s-23

Saflager S-23 500g

  • Schopnosť kvasenia (atenuácia) 80-84%
  • Sedimentácia (flokulácia) vysoká
  • Ideálne kvasné teploty 12 - 15 °C
  • Tolerancia alkoholu 9-11% ABV
ks |0
BAL ks | 96
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Fermentis Saflager S-23 sú veľmi obľúbené sušené kvasnice, vhodné najmä na ležiaky plzenského typu. Použitelné pri teplotách 9 - 15°C. Ideálne 12°C.

Chuť a aróma

Pri vyšších teplotách a v určitých typoch pív môžu dodať ľahký ovocný nádych..

DÁVKOVANIE

11,5 g na 10 - 15 l

použitie

Ležiaky

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, prípadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky.
V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 15 - 25°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu.

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY