Prihlásenie:
Prihlasovacie meno/e-mail:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

LALBREW® VERDANT IPA

  • LALBREW® VERDANT IPA
  • lallemand verdant ipa

LALBREW® VERDANT IPA

  • Dávkovanie 11g/20l mladiny
  • Balenie 11g
  • Teplota kvasenia 18-23°C
  • Tolerancia alkoholu až 10% alk.
ks |0
BAL ks | 4.8
NEDOSTUPNÝ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Kmeň kvasiniek LalBrew® Verdant IPA bol špeciálne vybraný v spolupráci so spoločnosťou Verdant Brewing Co. (UK) pre jeho schopnosť výrazne podporiť chmeľovú arómu v chuti piva a zároveň nedať do pozadia sladovosť.

Chuť a aróma

Prijemné tóny marhúľ s podtónmi tropického ovocia a citrusov plynulo splývajú s chmeľovou arómou. So stredne vysokým útlmom zanecháva LalBrew® Verdant IPA mäkký a vyvážený sladový profil s mierne vyšším telom ako typické americké kmene kvasiniek na IPA.

použitie

Táto vysoko univerzálna kvasinka je vhodná pre rôzne pivné štýly vrátane NEIPA, English IPA, American Pale, English Bitter, Sweet Stout a Sours.

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky.
V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu.

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY