PRI PRVOM PRIHLÁSENÍ DO NOVÉHO E-SHOPU SI PROSÍM RESETUJTE HESLO CEZ "ZABUDLI STE HESLO?"

LalBrew VERDANT IPA 11g

Lallemand
4.80 €  s DPH
CHARAKTERISTIKA Kmeň kvasiniek LalBrew® Verdant IPA bol špeciálne vybraný v spolupráci so spoločnosťou  Celý popis
POPIS

CHARAKTERISTIKA

Kmeň kvasiniek LalBrew® Verdant IPA bol špeciálne vybraný v spolupráci so spoločnosťou Verdant Brewing Co. (UK) pre jeho schopnosť výrazne podporiť chmeľovú arómu v chuti piva a zároveň nedať do pozadia sladovosť.

VYUŽITIE

Táto vysoko univerzálna kvasinka je vhodná pre rôzne pivné štýly vrátane NEIPA, English IPA, American Pale, English Bitter, Sweet Stout a Sours.

CHUŤ A ARÓMA

Prijemné tóny marhúľ s podtónmi tropického ovocia a citrusov plynulo splývajú s chmeľovou arómou. So stredne vysokým útlmom zanecháva LalBrew® Verdant IPA mäkký a vyvážený sladový profil s mierne vyšším telom ako typické americké kmene kvasiniek na IPA.

DÁVKOVANIE

11g / 20l mladiny

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky. V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu.

SPÔSOB SKLADOVANIA

Prechodne (do 3 mesiacov) je možné skladovanie v izbovej teplote. Dlhodobo skladujte pri teplote do 10°C

NA STIAHNUTIE

produktový list

PARAMETRE PRODUKTU
Schopnosť kvasenia (atenuácia) stredná
Sedimentácia (flokulácia) stredná
Rozpätie kvasných teplôt 18-23°C
Tolerancia alkoholu 10% ABV

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

Sledujte FACEBOOK
Disable
Sledujte INSTAGRAM
Disable
HORE