ZMENA ADRESY SKLADU PRE OSOBNÉ VYZDVIHNUTIE: ul. Jána Jančeka 333/25, Ružomberok, vstup z ulice Kuzmányho

Objednávky spracuvávame len v pracovné dni. Objednávky prijaté do 15:00 pripravujeme v poobedných hodinách daného pracovného dňa. Objednávky prijaté po 15:00 pripravujeme nasledovný pracovný deň v poobedných hodinách.

VIKING MALT

SLAD ENZYMATICKÝ

EBC <10
2.52 € - 50.40 €  s DPH
CHARAKTERISTIKA Enzymatický slad Viking Malt je vyrábaný z dvojradového, alebo šesťradového jarného  Celý popis
ks
Najskôr vyberte kombináciu
POPIS

CHARAKTERISTIKA

Enzymatický slad Viking Malt je vyrábaný z dvojradového, alebo šesťradového jarného jačmena. Podmienky máčania a klíčenia sú volené na podporu uvoľnenia a syntézy enzýmov. Program hvozdenia je navrhnutý tak, aby zachoval enzymatickú aktivitu.

VYUŽITIE

Enzymatický slad sa odporúča použiť, keď sa použije veľké množstvo (enzymaticky slabých) prídavkov. Je taktiež použiteľný pri výrobe kvalitnej obilninovej whisky a čistého alkoholu. Na optimalizáciu výťažku etanolu môže byť enzymatický slad dodávaný ako zmes odrôd s rôznymi spektrami enzýmov.

SPÔSOB SKLADOVANIA

Nešrotovaný slad skladujeme v suchom prostredí izbovej teploty, ideálne pri cca 20°C a pri vlhkosti do 40% s obmedzeným prístupom cudzích pachov. Na takto uskladnený slad dáva výrobca záruku dva roky. Šrotovaný slad sa odporúča spotrebovať čo najrýchlejšie, ideálne do jedného týždňa.

NA STIAHNUTIE

produktový list
SLADY - SUBSTITUČNÁ TABUĽKA
PORTFÓLIO SLADOV 2020

PARAMETRE PRODUKTU
Vlhkosť % max 7.0
Výťažnosť % min. 76.0
Farba EBC max. 10
Diastická mohutnosť WK min. 620

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

Sledujte FACEBOOK
Disable
Sledujte INSTAGRAM
Disable
HORE