POZOR - ZMENA ADRESY SKLADU PRE OSOBNÉ VYZDVIHNUTIE: ul. Jána Jančeka 333/25, Ružomberok, vstup z ulice Kuzmányho

Objednávky spracuvávame len v pracovné dni. Objednávky prijaté do 15:00 pripravujeme v poobedných hodinách daného pracovného dňa. Objednávky prijaté po 15:00 pripravujeme nasledovný pracovný deň v poobedných hodinách.

VIKING MALT

SLAD RED ACTIVE

EBC 30-40
3.00 € - 60.00 €  s DPH
CHARAKTERISTIKA Unikátne vlastnosti tohto výnimočného sladu sú založené na špeciálnej odrode a komplexnom  Celý popis
ks
Najskôr vyberte kombináciu
POPIS

CHARAKTERISTIKA

Unikátne vlastnosti tohto výnimočného sladu sú založené na špeciálnej odrode a komplexnom procese sladovania s teplotou hvozdenia nad 100° C. Viking Red Active Malt poskytuje čistú sladkú, orechovú a čistú dlhotrvajúcu chuť spolu s jedinečnými amylázovými aktivitami pre túto úroveň farieb. Jedná sa o skutočne jediný "single" slad pre akékoľvek červenkasté pivo.

VYUŽITIE

Viking Red Active slad je ideálny slad pre akékoľvek pivá typu "ale", tmavé ležiaky, festivalové pivá a bock pre podčiarknutie chuti a plnosti chutí, ale aj na zvýraznenie červených odtieňov.
Silná enzymatická aktivita poskytuje dobrý potenciál pre vývoj receptúr s aditívami alebo málo aktívnymi sladmi. Ak idete do silnej červenkastej farby s týmto sladom, nemusíte riediť farbu s bledými a základnými sladmi. Dávkovanie je totiž až do 100%.
Slad je vyrábaný vo Fínsku.

CHUŤ A ARÓMA

čistá, sladová, orechová a dlhotrvajúca chuť.

SPÔSOB SKLADOVANIA

Nešrotovaný slad skladujeme v suchom prostredí izbovej teploty, ideálne pri cca 20°C a pri vlhkosti do 40% s obmedzeným prístupom cudzích pachov. Na takto uskladnený slad dáva výrobca záruku dva roky. Šrotovaný slad sa odporúča spotrebovať čo najrýchlejšie, ideálne do jedného týždňa.

NA STIAHNUTIE

produktový list
SLADY - SUBSTITUČNÁ TABUĽKA
PORTFÓLIO SLADOV 2020

PARAMETRE PRODUKTU
Vlhkosť % max 2,8
Výťažnosť (fine, dry) % 82,6
Farba EBC 30-40
Scukrenie 10
PH sladu 5.6
Voľný aminodusík mg/l 147
Proteín (dry) % 11,1
Diastatická mohutnosť WK min. 230
Schopnosť kvasenia % min. 76

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

Sledujte FACEBOOK
Disable
Sledujte INSTAGRAM
Disable
HORE