Prihlásenie:
Prihlasovacie meno/e-mail:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

Pražený jačmeň

  • Pražený jačmeň
  • Pražený jačmeň

Pražený jačmeň

  • Vlhkosť % max. 5
  • Výťažnosť % min. 70
  • Farba EBC svetlý min. 900
Šrotovanie kg |0.2
MNOŽSTVO kg |1.8
BAL 25kg | 36
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Pražený jačmen Viking Malt je vyrábaný pražením kvalitného sladovníckeho jačmeňa. Proces praženia je podobný procesu ako pri Čiernom slade s mimoriadnou opatrnosťou, aby sa zrno nespálilo. Konečná teplota praženia je viac ako 200°C.

Chuť a aróma

Chuť je prenikavá a trpkejšia ako pri čiernom slade. Chuť je po silnej káve, ale nájdeme tam i známky údenosti a praženia.

použitie

Pražený jačmeň je kvôli svojej silnej farbivosti používaný hlavne v Porteroch a Stoutoch. Dodá pivu suchú chuť a výdatnú farbu.

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY