Prihlásenie:
Prihlasovacie meno/e-mail:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

Slad mníchovský

  • Slad mníchovský
  • Slad mníchovský

Slad mníchovský

  • Vlhkosť % max. 5.0
  • Výťažnosť % min. 78.0
  • Farba EBC (svetlý) 14-18
  • Farba EBC (tmavý) 20-24
  • Protein % max. 11.5
  • Voľný aminodusík mg/l min. 120
  • Zcukrenie max 15
Šrotovanie kg |0.2
MNOŽSTVO kg |1.4
BAL 25kg | 28.5
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Teploty doťahovania v rozpätí 110 - 120 °C dodávajú sladu na aróme a orechovej chuti. Vysoké teploty pri doťahovaní majú za následok zníženie enzymatickej aktivity v porovnaní s Plzenským sladom.

použitie

Je ideálny pre tmavé ležiaky, festivalové pivá a bocky. Vyzdvyhuje sladovú chuť a plnosť tela. Znížená enzymatická aktivita sa musí brať do úvahy pri zostavovaní receptúry.

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY