PRI PRVOM PRIHLÁSENÍ DO NOVÉHO E-SHOPU SI PROSÍM RESETUJTE HESLO CEZ "ZABUDLI STE HESLO?"
CHARAKTERISTIKA
Golden Ale Viking Malt je slad, vyrábaný z dvojradového jarného jačmeňa. Parametre procesu sladovania boli zvolené tak, aby podporili vysoký stupeň modifikácie pre jednoduché spracovanie. Golden Ale slad má znížený enzymatický potenciál. Je ideálny pre pivá typu Ale a špeciálne ležiaky. Farba nie je príliš intenzívna, čo ho taktiež robí vhodným k použitiu pre miernu farebnú korekciu ležiakov k výrazným zlatým odtieňom.
VYUŽITIE
Pre všetky pivné štýly, ale špeciálne pre zlaté Aly a ležiaky s možnosťou sypania do 50%.
Recept na ležiak od nás TU
CHUŤ A ARÓMA
Chuť je silná, vyvážená, sladová a sušienková, so sladkými a orechovými tónmi.
SPÔSOB SKLADOVANIA
Nešrotovaný slad skladujeme v suchom prostredí izbovej teploty, ideálne pri cca 20°C a pri vlhkosti do 40% s obmedzeným prístupom cudzích pachov. Na takto uskladnený slad dáva výrobca záruku dva roky. Šrotovaný slad sa odporúča spotrebovať čo najrýchlejšie, ideálne do jedného týždňa.
NA STIAHNUTIE
produktový list
SLADY - SUBSTITUČNÁ TABUĽKA
PORTFÓLIO SLADOV 2020
Vlhkosť % max | 5.0 |
Výťažnosť % min | 80.0 |
Farba EBC | 9-14 |
Protein % max. | 11.5 |
Kolbachov index % min | 43 |
Voľný aminodusík mg/l | min 130 |
Drobivosť % min. | 85 |