Prihlásenie:
Prihlasovacie meno/e-mail:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

Slad Plzenský

  • Slad Plzenský
  • Slad Plzenský

Slad Plzenský

  • Vlhkosť % max. 5.0
  • Výťažnosť % min. 80.0
  • Farba EBC 3.0–4.5
  • Protein % max. 11.5
  • Rozpustný dusík mg/100g 600-750
  • Voľný aminodusík mg/l 130–170
  • Betaglukán mg/l max. 200
  • Drobivosť % min. 80
  • Diastatická mohutnosť WK min. 250
Šrotovanie kg |0.2
MNOŽSTVO kg |1.2
BAL 25kg | 25
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Plzenský slad Viking Malt je vyrábaný z dvojradového jarného jačmeňa. Podmienky pre máčanie a klíčenie sú zvolené tak k podpore klíčenia, ako aj k homogénnej modifikácii. Konečná teplota pri hvozdení je obvykle 80 až 85°C. Vynikajúci slad pre všetky typy sladových pív a má dostatočnú enzymatickú aktivitu a charakter ako základný slad pre rôzne pivné štýly.

Chuť a aróma

Aróma plzenského sladu je väčšinou popisovaná ako sladová, mierne orechová a sladká.

použitie

Pre všetky pivné štýly. Svetlý s možnosťou sypania do 100%

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY