Prihlásenie:
Prihlasovacie meno/e-mail:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

Slad Ražný

  • Slad Ražný
  • Slad Ražný

Slad Ražný

  • Vlhkosť % max. 6.0
  • Výťažnosť % min. 81.0
  • Farba EBC 4-10
šrotovanie kg |0.2
MNOŽSTVO kg |1.6
BAL 25kg | 32.5
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Ražný slad Viking Malt je vyrábaný z vysokokvalitnej raže. Proces sladovania nie je veľmi odlišný od Plzenského sladu. Konečná teplota hvozdenia je 72 - 80 °C.

Chuť a aróma

Ražný slad má chlebovú a medovú chuť.

použitie

Ražný slad môže byť použitý pri špeciálnych pivách ako sú ražný ležiak, či ražný ale. Pivu dodáva zlatú farbu a typickú ražnú chuť. Odporúčame udržať sypanie pod hranicou 7%, aby ste sa vyhli problémom pri vysladzovaní.

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY