Prihlásenie:
Prihlasovacie meno/e-mail:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

Slad Pšeničný

  • Slad Pšeničný
  • Slad Pšeničný

Slad Pšeničný

  • Vlhkosť % max. 6.0
  • Výťažnosť % min. 82.0
  • Farba EBC 3.5-6.5
  • Protein % max. 13
  • PH 5.7-6.3
  • Rozpustný dusík mg/100g max. 800
  • Voľný aminodusík mg/l 90-150
  • Viskozita mPas max. 2.0
  • Diastatická mohutnosť WK min. 250
šrotovanie kg |0.2
MNOŽSTVO kg |1.4
BAL 25kg | 28.5
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Pšeničný slad Viking Malt sa vyrába z vysokokvalitnej pšenice, iba z odrôd vhodných na varenie piva. Proces sladovania sa výrazne nelíši od výroby Plzenského sladu. Konečná teplota hvozdenia je normálne medzi 72-80 ° C.

použitie

Pšeničný slad sa tradične používa na pšeničné pivo a niektoré ostatné vrchne kvasené pivá. Pšeničný slad sa môže použiť aj na iné pivá na obohatenie chuti a na zlepšenie stability piva. Typická miera sypania je okolo 50% na pšeničné pivá a cca. 20% v prípade prémiových ležiakov.

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY