POZOR - ZMENA ADRESY SKLADU PRE OSOBNÉ VYZDVIHNUTIE: ul. Jána Jančeka 333/25, Ružomberok, vstup z ulice Kuzmányho

Objednávky spracuvávame len v pracovné dni. Objednávky prijaté do 15:00 pripravujeme v poobedných hodinách daného pracovného dňa. Objednávky prijaté po 15:00 pripravujeme nasledovný pracovný deň v poobedných hodinách.

SABRO Pelety

ROK 2022 | ALFA 13,3%
5.00 € - 62.00 €  s DPH
CHARAKTERISTIKA Sabro je oficiálne známy pod názvom HBC 438. Má jedinečnú arómu / chuť, ktorá je neuveriteľne  Celý popis
ks
Najskôr vyberte kombináciu
POPIS

CHARAKTERISTIKA

Sabro je oficiálne známy pod názvom HBC 438. Má jedinečnú arómu / chuť, ktorá je neuveriteľne komplexná a krásne sa premieta do hotového piva.

VYUŽITIE

Sabro sa považuje za duálny chmeľ. Môže to byť jeden z najkomplexnejších chmeľov, pokiaľ ide o uspokojivý profil horkosti a vyladený súbor charakteristík arómy / chuti. S mnohostranným profilom a vysokou úrovňou aromatických olejov (najmä myrcénu) vyniká Sabro v dvoch úrovniach - pre vysoké hodnoty alfa horkých látok pri prvom chmelení, ako aj na dryhop. A práve pri studenom chmelení poskytuje arómy ovocia a citrusov, najmä mandarínky, kokosu, tropického a kôstkového ovocia s podtónom cédru a mäty.

CHUŤ A ARÓMA

Táto odroda prináša pomerne komplexnú škálu ovocných a bylinkových aróm a chutí. Jeho ovocná stránka je často označovaná ako - kôstkové ovocie, sladké citrusy, tropické ovocie a trocha kokosu. Bylinné prvky majú tendenciu byť jemnou kulisou dreva (céder) a niekedy mäty. Niekoľko pivovarov uviedlo, že ovocné príchute Sabra sú podobné pomarančom. Horkosť je veľmi jemná. Mandarínka, kokos, tropické a kôstkové ovocie s nádychom cédru

PIVNÉ ŠTÝLY

APA, American IPA, Double IPA, Pale Ale, Saison

SPÔSOB SKLADOVANIA

Posobením tepla, svetla a kyslíku chmeľ rýchlo degraduje. Týka sa to hlavne aromatických a horkých látok. Preto je ideálne skladovať chmeľ v chlade (ešte lepšie v mraze), v tme a vákuovaný.

NA STIAHNUTIE

CHMEĽ - SUBSTITUČNÁ TABUĽKA

PARAMETRE PRODUKTU
Rok 2022
Alfa kyseliny % 13,3
Beta kyseliny % 5,0-7,0
Co-Humulone % 20 - 23
Celkové oleje mL/100g 2,2 - 3,8
Myrcén % 60 - 70
Humulén % 6 - 10
Karyofylén % 8 - 14
Farnesén % <1

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

Sledujte FACEBOOK
Disable
Sledujte INSTAGRAM
Disable
HORE