PRI PRVOM PRIHLÁSENÍ DO NOVÉHO E-SHOPU SI PROSÍM RESETUJTE HESLO CEZ "ZABUDLI STE HESLO?"

WildBrew™ SOUR PITCH 10g

Lallemand
18.00 €  s DPH
CHARAKTERISTIKA Lallemand WildBrew™ Sour Pitch je vysoko kvalitná a čistá kultúra Lactobacillus Plantarum.. VYUŽITIE Je  Celý popis
POPIS

CHARAKTERISTIKA

Lallemand WildBrew™ Sour Pitch je vysoko kvalitná a čistá kultúra Lactobacillus Plantarum..

VYUŽITIE

Je to kultúra primárne určená na "kettle souring". Dávkovanie 10 g/hL. Typické štýly, kde si táto kultúra príde na svoje sú Berliner Weisse, Gose, American Wild a Sour IPA.

CHUŤ A ARÓMA

Produkuje vyváženú citrusovú chuť a čistú kyslosť.

DÁVKOVANIE

10g / hl

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky. V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu.

SPÔSOB SKLADOVANIA

Prechodne (do 3 mesiacov) je možné skladovanie v izbovej teplote. Dlhodobo skladujte pri teplote do 10°C

NA STIAHNUTIE

produktový list

PARAMETRE PRODUKTU
Dávkovanie 10g / hl
PH rozpätie 3,2 - 3,5
Rozpätie kvasných teplôt 30 - 40 °C
Tolerancia 8 IBU

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

Sledujte FACEBOOK
Disable
Sledujte INSTAGRAM
Disable
HORE