Prihlásenie:
Prihlasovacie meno/e-mail:
Heslo:
Registrácia Zabudol som heslo
Môj účet:

Header Background

Safale WB-06 500g

  • Safale WB-06 500g
  • safale wb06

Safale WB-06 500g

  • Schopnosť kvasenia (atenuácia) 86-90 %
  • Sedimentácia (flokulácia) nízka
  • Rozpätie kvasných teplôt 18 - 24 °C
  • Tolerancia alkoholu 9-11% ABV
ks |0
BAL ks | 78
KÚPIŤ
Uvedené ceny sú s DPH.
charakteristika

Pivovarské kvasnice, ktoré poskytujú ovocný a fenolický charakter, mení sa podľa podmienok kvasenia. Sú ideálne pre pivá na báze pšenice, ako sú belgický a nemecký štýl (napr. pivá Wit Beers a Weizen Beers). Vytvára typické fenolové tóny pšeničných pív. Umožňuje variť pivo s vysokým pitným profilom a má veľmi dobrú schopnosť pozastaviť sa počas fermentácie.

Chuť a aróma

Tieto kvasnice vytvárajú jemnú esterovú a fenolovú chuť typickú pre pšeničné pivá s ovocnou príchuťou banánu a klinčeka.

DÁVKOVANIE

11,5 g na 20 - 30 l

použitie

pšeničné pivá, Wit Beers a Weizen Beers

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky.
V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu. .

dokumenty na stiahnutie

produktový list

VŠETKY