ZMENA ADRESY SKLADU PRE OSOBNÉ VYZDVIHNUTIE: ul. Jána Jančeka 333/25, Ružomberok, vstup z ulice Kuzmányho
Objednávky spracuvávame len v pracovné dni. Objednávky prijaté do 15:00 pripravujeme v poobedných hodinách daného pracovného dňa. Objednávky prijaté po 15:00 pripravujeme nasledovný pracovný deň v poobedných hodinách.
CHARAKTERISTIKA
WildBrew ™ Philly Sour je jedinečný druh Lachancea vybraný z prírody Univerzitou vied vo Philadelphii, PA, USA. (Patent čaká na zverejnenie č. PCT / US20 18/043 148). WildBrew ™ Philly Sour produkuje v jednom jednoduchom fermentačnom kroku okrem etanolu aj mierne množstvo kyseliny mliečnej. Tieto prvé kvasinky zo série WildBrew ™ sú skvelou voľbou pre inovatívne, kyslé pivá, ktoré sa dajú ochutnať, s osviežujúcou kyslosťou a tónmi kôstkového ovocia. S vysokou schopnosťou prekvasenia, aj vysokou sedimentáciou je WildBrew ™ Philly Sour ideálnymi kvasinkami pre tradičné štýly, ako sú Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales a jeho odolnosť voči chmeľu ho robí ideálnym pre kyslé IPA.
VYUŽITIE
Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales a jeho odolnosť voči chmeľu ho robí ideálnym pre kyslé IPA.
CHUŤ A ARÓMA
osviežujúca kyslosť a tóny kôstkového ovocia
DÁVKOVANIE
11g / 20l mladiny
REHYDRATÁCIA
Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky. V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu.
SPÔSOB SKLADOVANIA
Prechodne (do 3 mesiacov) je možné skladovanie v izbovej teplote. Dlhodobo skladujte pri teplote do 10°C
NA STIAHNUTIE
Schopnosť kvasenia (atenuácia) | vysoká |
Sedimentácia (flokulácia) | vysoká |
Rozpätie kvasných teplôt | 20 - 25 °C |
Tolerancia alkoholu | 9% ABV |