ZMENA ADRESY SKLADU PRE OSOBNÉ VYZDVIHNUTIE: ul. Jána Jančeka 333/25, Ružomberok, vstup z ulice Kuzmányho

Objednávky spracuvávame len v pracovné dni. Objednávky prijaté do 15:00 pripravujeme v poobedných hodinách daného pracovného dňa. Objednávky prijaté po 15:00 pripravujeme nasledovný pracovný deň v poobedných hodinách.

WildBrew™ PHILLY SOUR 500g

Lallemand
162.00 €  s DPH
CHARAKTERISTIKA WildBrew ™ Philly Sour je jedinečný druh Lachancea vybraný z prírody Univerzitou vied  Celý popis
POPIS

CHARAKTERISTIKA

WildBrew ™ Philly Sour je jedinečný druh Lachancea vybraný z prírody Univerzitou vied vo Philadelphii, PA, USA. (Patent čaká na zverejnenie č. PCT / US20 18/043 148). WildBrew ™ Philly Sour produkuje v jednom jednoduchom fermentačnom kroku okrem etanolu aj mierne množstvo kyseliny mliečnej. Tieto prvé kvasinky zo série WildBrew ™ sú skvelou voľbou pre inovatívne, kyslé pivá, ktoré sa dajú ochutnať, s osviežujúcou kyslosťou a tónmi kôstkového ovocia. S vysokou schopnosťou prekvasenia, aj vysokou sedimentáciou je WildBrew ™ Philly Sour ideálnymi kvasinkami pre tradičné štýly, ako sú Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales a jeho odolnosť voči chmeľu ho robí ideálnym pre kyslé IPA.

VYUŽITIE

Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales a jeho odolnosť voči chmeľu ho robí ideálnym pre kyslé IPA.

CHUŤ A ARÓMA

osviežujúca kyslosť a tóny kôstkového ovocia

DÁVKOVANIE

11g / 20l mladiny

REHYDRATÁCIA

Kvasinky je možné použiť priamo bez predchádzajúcej rehydratácie tak, že sa dehydrovanými kvasinkami rovnomerne posype celá hladina mladiny, pri kvasnej teplote, pripadne mierne vyššej, aby nevznikali zhluky. V prípade predchádzajúcej rehydratácie kvasinky rehydrujeme za použitia minimálne 10 násobku ich váhy prevarenej vody (prípadne nariedenou mladinou) vychladenej na teplotu 25 - 29°C. Nechať odpočinúť 15 - 30 minút a potom jemne premiešať. Takto pripraveným roztokom naočkovať mladinu.

SPÔSOB SKLADOVANIA

Prechodne (do 3 mesiacov) je možné skladovanie v izbovej teplote. Dlhodobo skladujte pri teplote do 10°C

NA STIAHNUTIE

produktový list

PARAMETRE PRODUKTU
Schopnosť kvasenia (atenuácia) vysoká
Sedimentácia (flokulácia) vysoká
Rozpätie kvasných teplôt 20 - 25 °C
Tolerancia alkoholu 9% ABV

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ

Sledujte FACEBOOK
Disable
Sledujte INSTAGRAM
Disable
HORE